Background Image on Master Not Displaying Correctly

Not sure how to classify your post? Post here

Moderator: Leif

Background Image on Master Not Displaying Correctly

Postby sshipe » Wed Mar 24, 2010 8:56 am

We just noticed today that any course that has a Background Graphic on the master (Use Background Graphic checkbox marked and graphic selected), is displaying the background graphic to the far left and rotated downwards. We are not sure when this started; however, our guess is that it has something to do with the latest SB release since we were not experiencing this before.

Here are examples of what we are seeing and what it should be showing:
example_editcourse_displays_bg_incorrectly.png
View of the BG graphic displaying oddly as shown in Edit mode
example_editcourse_displays_bg_incorrectly.png (168.15 KiB) Viewed 5169 times

example_whatshouldlooklike.png
What the BG graphic should look like (as shown from a previously published course)
example_whatshouldlooklike.png (172.63 KiB) Viewed 5169 times
sshipe
 
Posts: 12
Joined: Mon Oct 05, 2009 8:00 am

Re: Background Image on Master Not Displaying Correctly

Postby Nav » Wed Mar 24, 2010 2:21 pm

Hi Steve,
We've already spoken, but to anyone else that is following this forum post, this is a bug, and it should be resolved in the next few days. It was a side effect of the recent 3.11 enhancement.

In the meantime, if you need to get a lesson published immediately, you can remove the graphic, and replace it. The problem seems to happen when you open previously published content.

If you can wait for the fix, you can just try to ignore the rotated image until we have updated SmartBuilder.

- Nav
Nav
 
Posts: 866
Joined: Mon Nov 05, 2007 2:58 pm


Return to Miscellaneous

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron
Not able to open ./cache/data_global.php