Share button doesn't work - any ideas why?

Not sure how to classify your post? Post here

Moderator: Leif

Share button doesn't work - any ideas why?

Postby LindaM13 » Fri Jan 07, 2011 7:32 am

I am using the community version of Smartbuilder and thought that once I've published a lesson I need to click on the share button to get the code to link from our website to the hosted lesson. But the share button doesn't do anything. Any ideas why or what I should do gratefully received. Also it seems that with the community version I can't create courses just lessons, is this right?
LindaM13
 
Posts: 3
Joined: Fri Jan 07, 2011 7:24 am

Re: Share button doesn't work - any ideas why?

Postby Nav » Fri Jan 07, 2011 4:46 pm

Hi Linda,
Hmm, what do you mean when you share doesn't work? When you click the button, you should get a popup window that looks like this:

1.png
1.png (24.92 KiB) Viewed 5882 times

And then when you click on the button you should see this:

2.png
2.png (44.48 KiB) Viewed 5882 times

And then you just copy and paste the URL into a browser's address window.

Are you not seeing any popups? Maybe a popup blocker is blocking all your popups. Depending on what browser you're using, look around for a window symbol with an X through it. I know Chrome's popup blocker indicator is very subtle, and easily overlooked.

Let me know if you are getting the popups, but sharing isn't working otherwise.

Also, yes, courses are a SmartBuilder Pro feature.

- Nav
Nav
 
Posts: 866
Joined: Mon Nov 05, 2007 2:58 pm


Return to Miscellaneous

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron
Not able to open ./cache/data_global.php