Add rows and columns to the table object?

Not sure how to classify your post? Post here

Moderator: Leif

Add rows and columns to the table object?

Postby Dan » Tue Aug 27, 2013 8:34 am

It appears that there is no way to add rows and columns to the newly released (3.14) table object. Am I missing something?

http://www.screencast.com/t/2TtZdeb6RMd

Is the suggestion to just make more than one table if you need more rows and columns? I suppose that works, but isn't ideal.
Dan
 
Posts: 10
Joined: Sat Mar 27, 2010 9:05 am

Re: Add rows and columns to the table object?

Postby jmalatino » Wed Aug 28, 2013 9:32 am

Hi Dan,

Yes there is no way to add more than 8 columns and 10 rows to a single table object. You can just make another table object and line it up visually so that it looks like one larger seamless table. We will look into adding this functionality to the next release of the table object.
jmalatino
 
Posts: 71
Joined: Fri Aug 26, 2011 4:03 pm


Return to Miscellaneous

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron
Not able to open ./cache/data_global.php