Having trouble moving objects in templates around a page...

Use templates to standardize and re-use content functionality

Moderator: Nav

Having trouble moving objects in templates around a page...

Postby jwafford » Tue Jul 22, 2008 5:57 am

In the past, when I have applied templates to a lesson, I have been able to click and drag the background shapes around the page or move them pixel by pixel using SHIFT+the arrow keys.

However, today I applied the Multiple Choice: 8 questions template to a lesson, and when I attempt to drag items from the template and move them, the objects automatically snap to the upper right corner of the Smartbuilder screen. I'm still able to move the objects by changing their coordinates in the Position box, but the drag and move functionality doesn't seem to be working.

Is anyone else having this issue?
jwafford
 
Posts: 13
Joined: Thu Apr 24, 2008 4:47 am

Re: Having trouble moving objects in templates around a page...

Postby kentxu » Tue Jul 22, 2008 9:32 am

Hi,

We have issued a temporary patch for this problem. It is possible that you won't be able to use grid snap feature for the time being in some cases. At least it won't snap to upper left corner anymore. We are still working on a better fix.

Thank you for reporting the problem.
Development Team
kentxu
 
Posts: 33
Joined: Tue Mar 13, 2007 3:08 pm


Return to Templates

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron
Not able to open ./cache/data_global.php